Landgoed Refugio Marnes

vakantiehuis bed & breakfast valencia

Genieten op een eeuwenoud landgoed vlakbij de Costa Blanca

Landgoed Refugio Marnes bestaat uit een landelijk gelegen eeuwenoude finca (landgoed) van 20 hectare agrarische grond, gelegen in een vallei die geheel tot het bezit behoort. De finca is genoemd naar het buurtschap Marnes. Marnes ligt op ongeveer 500 meter hoogte in een klein berggebied: de Sierra de Bernia, in het achterland van de Costa Blanca. Wij richten ons op het aanbieden van ecotoerisme / duurzaam toerisme in een vorm die qua locatie en vormgeving uniek is.

Op Landgoed Refugio Marnes gelegen aan de Costa Blanca vind je de voor deze omgeving zo typerende cultuurbomen: johannesbrood, olijf -en amandelbomen. De terrassenstructuur stamt uit de tijd van de Feniciërs en is dus van voor onze jaartelling! Op de finca bevinden zich drie huizen: de oude boerderij waar de eigenaren wonen, de B&B vleugel Los Establos en het vakantiehuis La Ruina . Daarnaast ligt prachtig verscholen in de landelijke omgeving de luxe huurtent La Jaima, die nu al een nieuwe betekenis geeft aan de nog jonge term ´glamping´, wat wil zeggen ´glamourous camping Refugio Marnes is moeilijk te vatten onder één noemer.

Wilt u deze heerlijke plek met ons delen voor een vakantie waarin rust gegarandeerd is? Landgoed Refugio Marnes beschikt over drie typen accommodaties:

  • Bed and Breakfast Los Establos is een gerestaureerd stallencomplex waarin zich 3 heerlijke B&B kamers bevinden, met een ruime gemeenschappelijke woon/eetkamer
  • De luxe ingerichte huur tent La Jaima, een enorme en prachtig ingerichte bedoeïenentent
  • Het vakantiehuis La Ruina is een gerestaureerde schaapskooi waar het heerlijk vertoeven is

Voor meer informatie over deze zo verschillende, maar stuk voor stuk zeer originele accommodaties kijkt u op de corresponderende pagina’s van onze site.

Loading
Kaart in het midden plaatsen
Verkeer knop
Fietsend
Transit

Contact
Refugio Marnes
Ptd Marnes 20115
03720 Benissa, Alicante, Spain (dit is een postadres, gebruik dit adres niet om ons te vinden)

Google maps: 38.682361, -0.025924
GPS coördinaten: N 38 40.942 W 0 01.555

Telefoon: +34 966181040 / +34 637063003 / +34 629874489
E-mail: enquiries@refugiomarnes.com

website: http://www.refugiomarnes.com

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here