Casa Onda appartementen en B&B

Appartementen B&B Marche Italië

Groot landhuis en B&B in Le Marche

Casa Onda appartementen en B&B is een groot landhuis en biedt naast appartementen ook Bed & Breakfast. Het is 4km van zee gelegen in het mooie heuvelland bij Senigallia in de Marche. Casa Ondaappartementen en B&B heeft een grote tuin met een zwembad met panoramisch uitzicht.

Er zijn 4 ruime appartementen met eigen terras of loggia en 2 B&B kamers met eigen badkamer en terras. Het ligt zeer rustig in de heuvels op steenworp afstand van zee waar u het mooie zandstrand van Senigallia treft. Iets verder weg treft u de schilderachtige baaien van Monte Conero.

Vanaf ons terrein rond Casa Onda heeft u een panoramisch uitzicht over de omgeving. Er is de mogelijkheid tot het maken van mooie wandelingen in de directe omgeving. Er is een restaurant op loopafstand van ons huis. Er zijn diverse mooie steden, snel bereikbaar met de auto, evenals het prachtige binnenland. Alle belangrijke zaken zijn dicht in de buurt van ons huis: winkels vindt u in het nabijgelegen Senigallia, de autostrada om snel langere afstanden af te kunnen leggen, diverse vliegvelden in Ancona (Falconara) en verder weg Pescara, treinstation (Senigallia) en de haven van Ancona.

Wij bieden diverse wandelarrangementen. Wij informeren u hier graag over. Ook is er een wijnproeverij mogelijk. Er vinden diners plaats waar men zich voor kan opgeven en er is mogelijkheid tot het bestellen van diverse gerechten om te genieten van de lokale heerlijkheden.

Casa Onda appartementen en B&B biedt ook arrangementen voor alleenstaanden. Vraag ons naar de mogelijkheden.

Loading
Kaart in het midden plaatsen
Verkeer knop
Fietsend
Transit

Contact
Marjo en Fred Geurtsen
Strada comunale Cannella-Roncitelli no 26
60019 Roncitelli di Senigallia (AN)
Italie

Navigatieapparatuur altijd instellen op: Strada del Soccorso, plaats Scapezzano (of Senigallia) en vanaf daar routebeschrijving website aanhouden.

Email: info@casaonda.com of reservering@casaonda.com
Mobiel: 0039 3405157373 of 0039 3425080155 of 0039 3497558360

Website: http://www.casaonda.com

DELEN

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here