Camping Domaine du chateau de Dieupart

camping luxe vakantieappartementen belgische ardennen

Camping en luxe vakantieappartementen in de Ardennen

Camping Domaine du chateau de Dieupart ligt op 20 km ten zuiden van Luik, in de Ardennen. Camping Domaine du chateau de Dieupart is een toeristische camping met 120 plaatsen. Daarnaast bieden we in het château 7 luxe vakantieappartementen. Langs het gehele terrein stroomt de rivier de Amblève, zodat u gelijk het natuurgevoel krijgt!

Camping Domaine du chateau de Dieupart ligt aan de rand van het stadje Aywaille, op loopafstand van de winkels. De camping heeft een oppervlakte van 5 ha, gelegen langs de Ambleve en heeft 120 plaatesen. De meeste zijn voorzien van electriciteit, wateraansluitng en TV-aansluiting. Verder is er een tentenveld voor groepen. Alle plaatsen langs de rivier zijn bestemd voor toeristisch verhuur: van 1 nacht tot maximaal een seizoen van april tot november. De jaarplaatsen liggen wat verder van het water af.

Op het terrein van Camping Domaine du chateau de Dieupart ligt het 16e eeuwse kasteel. Dit is de afgelopen jaren gerestaureerd, en voorzien van een zevental appartementen, waarvan een luxe suite die zich bevind in de toren van het kasteel. Alle appartementen zijn voorzien van luxe badkamers met douche. De suite is voorzien van een luxe douchecabine met stoombad en een ligbad.

Alle appartementen zijn voorzien van vloerverwarming, waarvan de temperatuur per vertrek te regelen is, verder Kl.TV, keuken met electrische 4 pits kookplaat, grote koelkast en magnetron/oven. De bedden zijn voorzien van 1 persoonsdekbed en kussen.
De toren kan via een romantisch bruidsarrangement ook door 2 personen gehuurd worden, waarbij de 2e en 3e verdieping afgesloten worden. De 1e en 2e verdieping van het hoofdgebouw zijn per draaitrap bereikbaar. Vanwege de toegangstrap naar het bordes, is ook de begane grond niet toegankelijk voor een rolstoel.

Aan de ingang van het kasteel bevind zich een grote Delhaize supermarkt, waar u al uw boodschappen kunt doen. Deze supermarkt is op zondag gesloten. Op zondag kunt u wel terecht bij de bakker en de slager in het centrum van Aywaille.
Het centrum is gelegen op 500 meter van het kasteel.

Het park is het gehele jaar geopend, vanwege het milde klimaat, dankzij de grote rots van het natuurgebied Heid des Gattes, die het gehele dal beschermt tegen de koude noordenwind. Op het terrein staan veel verschillende, beschermde bomen.

Loading
Kaart in het midden plaatsen
Verkeer knop
Fietsend
Transit

Adres
Route de dieupart 37
4920 Aywaille
Belgie
+32 (0)42631238
Nederland +31 (0)653898115
Jeroen en Lien de Wulf: jeroen@dieupart.be

Kasteel
Conny van Dijk
tel.nr. 0031 653898115
info@dieupart.be

website: http://www.dieupart.be/dutch/indexned.htm

DELEN

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here