Bed & Breakfast La Petite Roer

Bed & Breakfast belgische ardennen

Bed & Breakfast Belgische Ardennen

Bed & Breakfast La Petite Roer ligt in Sourbrodt aan de rand van de Hoge Venen, op de grens van de Ardennen en de Eifel.

Bed & Breakfast La Petite Roer is gevestigd in een voormalige boerderij, gebouwd in 1781, en is gelegen op een steenworp van Botrange, het hoogste punt van België en om de hoek van Malmedy en van Baraque Michel, de geliefde startplaats voor wandelaars en langlaufers. Een karaktervol huis op een schitterende, rustige plek midden in de indrukwekkende natuur van de Hoge Venen; fantastisch om te wonen én om gasten te ontvangen. Ook u bent er van harte welkom.

Bed & Breakfast La Petite Roer heeft drie royale en comfortabele gastenkamers. Alle drie de kamers beschikken over een eigen badkamer met bad en/of rainshower douche en toilet. Ook is er een zithoekje op elk van de kamers. Op de begane grond is een ontbijt- en zitkamer ingericht voor onze gasten. ’s Ochtends wordt hier uw ontbijt geserveerd. Verder kunt u hier rustig genieten van een glaasje wijn of een streekbier uit onze goedvoorziene bar.

B&B La Petite Roer heeft een grote, rustig gelegen tuin met verschillende terrassen zodat u altijd een plekje naar uw zin vindt: lekker in de zon, beschut uit de wind of romantisch aan het water. Kortom: uw vakantie begint al direct zodra u bij ons aan bent gekomen!

Loading
Kaart in het midden plaatsen
Verkeer knop
Fietsend
Transit

Contact
Rue du Coin du Bois 4
4950 Sourbrodt
Belgie

telefoon: +32 (0)80 228240
mobiel: +32 (0)4 76054486
e-mail: info@petite-roer.be

website: http://www.petite-roer.be/

DELEN

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here