IMG_0349

Disclaimer

Wij besteden onze uiterste zorg aan de juistheid van de informatie op deze site. Echter neemt Mijnvakantiebeginthier.nl geen enkele verantwoordelijkheid voor fouten, onjuistheden of onwaarheden in de aangeboden informatie. Het is voor ons ondoenlijk om alle informatie persoonlijk te checken.

Mijnvakantiebeginthier.nl is een portal (verzamelplaats) voor accommodaties bij nederlandstalige eigenaren in heel Europa. Wij hebben geen connecties met lokale aanbieders en hebben hier ook geen enkel belang bij.

Om de kosten voor deze site te betalen plaatsen wij Google advertenties op de site. Dit houdt in dat derden cookies in uw browser mogen plaatsen en deze mogen lezen en dat zij webbeacons mogen gebruiken om informatie te verzamelen als resultaat van de weergave van advertenties op deze website.

U kunt altijd contact met ons op te nemen als u informatie wilt toevoegen, delen of corrigeren. Wij nemen dan zo snel mogelijk actie.

Het aanmelden van nieuwe accommodaties is geheel GRATIS. Daarvoor kan het aanmeldingsformulier op de site gebruikt worden.