Hotel pension Lindental

motorhotel eifel moezel duitsland

Motorhotel in de Eifel en Moezel

Hotel pension Lindental ligt in Bad Bertrich en is jouw motorhotel in de regio Eifel, Moezel en Hunsrück in Duitsland. Op slechts een klein half uur rijden van Cochem. De plek waar je thuiskomt na een heerlijke dag toeren op je motor.

Ons pension beschikt over een gezellige bar, restaurant en terras waar je kunt genieten van een heerlijk vers getapt Duits biertje, een lekker moezelwijntje of ander drankje. We bieden onze gasten een dagmenu aan zodat je bij ons mee kunt eten. Natuurlijk kun je ook in het dorp gaan eten, de keuze is aan jou. Geef minimaal een week van te voren aan of je wilt mee eten. Dit in verband met de bestellingen.

Er is gratis Wifi beschikbaar in het bar-restaurantgedeelte. Vanaf de computer in de receptie kun je prachtige routes downloaden.

Ons pension ligt in Bad Bertrich, een kuuroord aan de rand van de Vukaaneifel in een prachtige omgeving. Alle kamers beschikken over eigen sanitair en de meeste kamers zijn voorzien van een balkon met een fantastisch uitzicht.

Ons pension ligt op slechts 9 kilometer afstand van de Moezel en Hunsrück. Op onze website vind je meer over de prachtige omgeving en mogelijkheden in de regio. De welbekende Nürburgring ligt bijvoorbeeld op slechts 40 kilometer.

We hopen je binnenkort te mogen begroeten in ons pension!

Loading
Kaart in het midden plaatsen
Verkeer knop
Fietsend
Transit

Contact
Am Schwanenteich 3
56864 Bad Bertrich
Duitsland

Telefoon: (+49) 2674 913 62 10
E-mail: info@motorhotel-eifel.nl

Website: http://www.motorhotel-eifel.nl/

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here